دیدار با خانواده شهیدان نکویی به مناسبت دهه فجر

با استعانت از خداوند منان و بمناسبت دهه فجر ، بسیج جامعه پزشکی کانون کاشان دیدار با خانواده شهداء را در روز چهارشنبه مورخه 16/11/1392 برگزار کرد.

این دیدار با حضور معاونت محترم پژوهشی دانشگاه جناب آقای دکتر حمیدی ومدیرگروه معارف دانشگاه حجت الاسلام یوسفی و جمعی از اعضاء هیئت علمی و کارمندان دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه برنامه قرائت فاتحه جهت شهداء انجام و سپس خانواده شهیدان نکویی به بیان خاطرات خود پرداختند . در پایان حجت الاسلام یوسفی با مشکلات خانواده آشنا و به دلداری و تذکراتی در این زمینه پرداختند و جهت تقدیر و تشکر با هدیده ای ناقابل و لوح یادبودی که در جلسه قرائت شد از خانواده معزز تقدیر و تشکر به عمل آمد.

ساعت : 9:26 -  روز  : یکشنبه  - 27 /  11 / 1392 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :298