جلسه صالحین بیمارستان تامین اجتماعی

گزارش جلسه صالحین بیمارستان تامین اجتماعی دوشنبه 22 مهرماه سالجاری با موضوع تحلیل مسائل سیاسی روز منطقه توسط دکتر علیرضا افشار مدیر درمان

جلسه با تلاوتی چند از کلام ا... مجید و خوش آمدگویی فرمانده پایگاه بسیج همراه با تقدیر از فعالان عرصه پایگاه بسیج شهید مفتح با اهدای لوح سپاس آغاز گردید و به آقای دکتر علیرضا افشار و آقای نورا... حیدری به عنوان مدیران بسیجی نمونه و آقای سید احمد حاجی زاده و خانم زهرا نظیمی به عنوان کارمند بسیجی نمونه لوح تقدیر اهداء گردید.

سپس آقای دکتر علیرضا افشار مدیر محترم درمان، وضعیت کنونی ایران اسلامی در مقایسه با سایر کشورهای منطقه را تشریح و در خصوص مسایل زیر برای بسیجیان همکار ایراد سخنرانی نمود :

1› وضعیت ثبات سیاسی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران علیرغم موج خشونت و ناامنی در کشورهای همجوار .

2› دست پیش و برگ برنده جمهوری اسلامی در نشست آتی گروه 1+5

3› نقش سازنده و قوی جمهوری اسلامی در تحولات آینده منطقه

ساعت : 7:48 -  روز  : سه شنبه  - 7 /  8 / 1392 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :311