سمینار آموزشی دیابت

برگزاری کلاس آموزشی بیماران دیابتی تیپ یک و دو در سالن آمفی تئاتر دانشکده پرستاری کاشان در مورخ 16/7/92

سمینار آموزشی بیماران دیابتی تیپ یک و دو ، به همت کانون بسیج جامعه پزشکی کاشان و با همکاری واحد دیابت شهرستان کاشان و واحد بیماری های واگیردار  ، در خصوص « تغذیه و مراقبت از پا » در روز سه شنبه مورخه 16/7/92 در محل    آمفی تئاتر دانشکده پرستاری کاشان برگزار شد.

در این جلسه جناب آقای صالحپور  ( کارشناس ارشد تغذیه ) که قریب به 100 نفر از بیماران دیابتی تیپ یک و دو حضور داشتند به ایراد سخنرانی پرداختند.

وی نکات قابل توجهی در خصوص تغذیه بیماران دیابتی مطرح نموده و در ادامه بسیار بر نوع کفش بیماران دیابتی اصرار ورزیده و آنها را بر پوشیدن کفش سر بسته تأکید کردند.

جناب آقای صالحپور علاوه بر آموزش تغذیه و مراقبت از پای بیماران دیابتی ، برنامه پرسش و پاسخ را نیز در زمینه آموزشهای انجام شده برگزار و در پایان مراسم برنامه ی پذیرائی نیز از آنها به عمل آمد.

ساعت : 12:59 -  روز  : دو شنبه  - 22 /  7 / 1392 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :281