کلاس آموزشی ایمنی بیمار

جلسه ای از طرف کانون بسیج جامعه پزشکی کاشان در خصوص « ایمنی بیمار » توسط مسئول بسیج جامعه پزشکی جناب آقای دکتر محمد افشار از ساعت 30/8  لغایت 30/10 صبح با شرکت قریب به 50 نفر از اعضاء در بیمارستان شهید رجائی آران و بیدگل در مورخ 18/7/92  برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر افشار ضمن توصیه هایی برای ایمنی بیماران از مباحثی همچونتوسعه قطعی فرهنگ ایمنی بیمار، رهبری و حاکمیت بالینی در سطح سازمانهای مراقبت سلامت ،عفونتهای بیمارستانی، راههای بالا بردن سطح کیفی مراقبت از بیمار، چگونگی کمتر شدن خطا ، چگونگی برخورد و رفتار بالای سر بیمار و ... به ایراد سخنرانی پرداختند.

وی بیان داشت: مراقبت سلامت « کیفیت و ایمنی » کاملاً به هم مرتبط بوده و در ادامه افزود؛ ارائه مراقبت ایمنی و با کیفیت بالا ، وظیفه ی حرفه ای ، اخلاقی و قانونی متخصصین مراقبت سلامت می باشد.

ضمناً از شرکت کنندگان محترم در این جلسه، آزمونی تحت مباحث مطرح شده گرفته شد و در پایان برنامه پذیرائی نیز از آنها به عمل آمد.

ساعت : 12:44 -  روز  : دو شنبه  - 22 /  7 / 1392 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :316