تشییع جنازه سه شهید مدافع حرم امنیت

پیکر شهید ابوالفضل موسوی در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد

آیین تشییع پیکر پاک سه نفر از شهیدان حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان روز یکشنبه با حضور جمعی از مردم و مسوولان در کاشان برگزار شد.

اعضای هیات رئیسه دانشگاه و جمعی از کارمندان در مراسم تشییع پیکر شهدای حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، اعضای هیات رئیسه دانشگاه ضمن تسلیت به مردم دلیر ایران، با خانواده شهدای عزیز بخصوص چهار شهید سرافراز شهرستان های کاشان و آران و بیدگل ابراز همدردی کرده و شهادت عزیزانشان را تبریک و تسلیت گفته و برای مجروحان، سلامتی و شفای عاجل و برای شهدای والامقام، علو درجات از خداوند متعال مسألت نمودند.

شایان ذکر است: مراسم وداع با شهید ابوالفضل موسوی نیز با حضور کارکنان و دانشجویان در یادمان شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.یکر سه شهید مدافع حریم امنیت در کاشان تشییع شد

ساعت : 10:20 -  روز  : سه شنبه  - 30 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :49