نشست چهل سالگی انقلاب اسلامی

جلسه خانم دکتر کرمانی عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان کشور

کترکرمانی،عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان کشور:

شاکله نظام بر اساس توحید افعالی و ندیدن قدرتی جز خدا و جانبازی ملت ایران زنده است"

دکتر طوبی‌کرمانی، استاد فلسفه دانشگاه تهران در نشست"چهل سال اقتدار، چهل سال افتخار" گفت:تحریم‌های اقتصادی و معیشت‌های سخت آزرده‌مند است اما نابودکننده نیست و چهل سال است که بر گرگان عالم تاخته‌ایم، زنده هستیم و هرگز خسته نخواهیم بود.

نشستی با عنوان چهل سال افتخار،چهل سال اقتدار با حضور دکتر طوبی کرمانی، استاد فلسفه دانشگاه تهران به همت امور بانوان دانشگاه روز سه شنبه ۱۸ دی ماه جاری ساعت ۱۲:۳۰ در آمفی تئاتر دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر طاهره مازوچی مشاور امور بانوان دانشگاه ضمن خوش‌آمدگویی با اشاره به دستاوردهای انقلاب‌اسلامی گفت: شروع فعالیت و تاسیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از سال ۱۳۶۵ با پذیرش ۲۰۰ دانشجو می‌باشد. پس از ۳۰ سال، هم‌اکنون در قالب دانشگاه با پنج دانشکده و ۵۱ رشته دانشگاهی دارای فعالیت می‌باشد.

در ادامه دکتر کرمانی، استاد فلسفه دانشگاه تهران با اشاره به اتفاقی نبودن "چهل سال اقتدار، چهل‌ افتخار" گفت: انقلاب اسلامی و نظام جمهوری پشتوانه‌ای قوی بر اساس یک فلسفه غنی اسلامی و اصول فقهی، کلامی و اخلاقی امام (ره) داشته است.

عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان کشور با اشاره بر ایمان داشتن به توحید افعالی در بخش "چهل سال اقتدار" افزود:‌ اگر حکومتی، حاکمانی و مردمانی جز خدا را قدرت ندانند از هیچ کس نمی‌ترسند و چون خود را در پیشگاه خدا می‌بینند چاپلوسی، دروغ و ریاکاری معنا ندارد و این حاکمان آرامش، صبر و مقاومتی بی‌نظیر دارند.

وی تاکید کرد: به جوانان امروزی باید شجاعت داد و این زمانی دست یافتنی است که قدرتی جز خدا ندانند و این ویژگی در آن‌ها بارز و ملکه نفسانی شود.

عضو شورای مشارکت های زنان خیرین سلامت ضمن تاکید بر توحید افعالی و رابطه آن با تقوی الهی از دیدگاه امام علی (ع) و آیت الله مطهری بیان کرد: تقوی‌الهی است که ملکه نفسانی می‌شود و پرهیزگاری یعنی ترک دنیا، اما در معنای حقیقی ملکه نفسانی برای امیری نفس می‌باشد.

در بخش دیگر، استاد فلسفه تهران در خصوص"چهل سال افتخار"‌ گفت: رشد علمی ایران اسلامی۸.۹ درصد می‌باشد و ایران از نظر علمی، فناوری و زیست ساخت‌های فناورانه در جایگاه والایی قرار دارد و چاپ مقالات در SIAحکایت از افتخار آفرینی در صحنه های علمی می‌باشد.

دکتر کرمانی با اشاره بر اینکه تحریم‌های اقتصادی و معیشت‌های سخت آزرده‌مند است اما نابودکننده نیست افزود: چهل سال است که بر گرگان عالم تاخته‌ایم، زنده هستیم و هرگز خسته نخواهیم بود و در این راستا نباید اجازه بدهیم که عزت نفس ایرانی، اعتبار و امید به زندگی را از ما بگیرند.

مدیر کل امور اجتماعی و ایرانیان خارج از کشور تصریح کرد: ما مسلمانان دو سرود، دو پرچم و دو جامعه داریم؛ که سرود اول مخصوص هر کشور و سرود بعدی معنوی است،پرچم اول مخصوص هر کشور است که برافراشته می‌شود و پرچم دوم، عفاف و پوشش ماست و در آخر جامعه اول همان کشورمان و جامعه دوم همان جامعه جهانی اسلامی است\

ساعت : 10:30 -  روز  : شنبه  - 22 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :58