بیانیه کانون بسیج جامعه پزشکی کاشان

بسمه تعالی

بیانیه کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ارتباط با محکومیت فتنه گران وحامیان آنان

وقتى رحمتالهى براى ما پیش خواهد آمد که مواظب و مراقب خودمان باشیم؛ مراقب حرف زدنمان،مراقب اقدام کردنمان، مراقب تبلیغاتمان. این فضاى بى بند و بارى در حرف زدن، دراظهارات علیه به خاطر اغراض، اینها چیزهائى نیست که خداى متعال ازاینها به‌آسانى بگذرد. آن وقت کسانى خطا میکنند، خداى متعال «و اتّقوا فتنة لاتصیبنّ الّذین ظلموا منکم خاصّة»؛ بله اینجورى است. بعضى از ظلمها، بعضى از کارهاهست که نتیجه و اثر آن دامن همه را می‌گیرد، نه فقط دامن آن ظالم را؛ بر اثر رفتاریک عده‌اى که در گفتار خودشان، در عمل خودشان، در قضاوت خودشان ظلم میکنند. بایدمراقب این چیزها بود.(امام خامنه ای)

کانون بسج جامعه پزشکی شهرستان کاشان  ضمن محکوم کردن کلیه فتنه گران و ایادی آنها به همه کسانیکه به هر شکل از فتنه و فتنه گری حمایت می نمایند، هشدار می دهد تا دست از اشتباهات خود بردارند و به دامن اسلام ناب محمدی گرایش و با پیروی از خط ولایت در جهت رسیدن به آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام بردارند و در این وهله حساس که همه استکبار دنیا با هم متفق شده اند تا با جمهوری اسلامی ایران مقابله نمایند  با حمایت از ولایت مطلقه فقیه در مقابل ظلم و ستم ایستادگی تا انشاء الله ظلم در جهان نابود شود ما اعضاء کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان بار دیگر از مسئولین محترم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهان برخورد با عوامل فتنه و حامیان آنها هستیم و تقاضا داریم تا با برخورد مناسب مجال فتنه گری به فتنه گران داده نشود .

والسلام

کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ساعت : 8:38 -  روز  : سه شنبه  - 23 /  10 / 1393 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :287