همایش بسیجیان جامعه پزشکی در هفته بسیج

موضوع : همایش بسیجیان جامعه پزشکی شهرستان کاشان

سلام علیکم

با صلوات بر محمد و آل محمد(ص)  به استحضار می رساند روز پنج شنبه مورخ 6/9/93 ساعت 10 الی 30/11 صبح مراسم با شکوه بسیجیان جامعه پزشکی به مناسبت هفته بسیج در آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامایی با حضور نماینده محترم شهرستانهای کاشان - آران و بیدگل و ریاست دانشگاه و معاونین دانشگاه و بسیجیان جامعه پزشکی شهرستان کاشان برگزار گردید. در این مراسم ابتدا آقای صدوری یکی از بسیجیان بیمارستان سیدالشهداء آران و بیدگل به ذکر نکاتی پرداختند سپس آقای دکتر محمد افشار عملکرد بسیج جامعه پزشکی را در نه ماه گذشته به اختصار بیان کردند. سپس تیمسار عباسعلی منصوری نماینده شهرستانهای کاشان- آران و بیدگل به ایراد سخنرانی و سپس برنامه پرسش و پاسخ انجام و در خاتمه جلسه با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد پایان یافت.

ساعت : 12:31 -  روز  : سه شنبه  - 11 /  9 / 1393 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :299